Beoordelingen

Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?

Beoordelingen - Hebben wij u goed geholpen of zijn er verbeterpunten?
Home > Beoordelingen

Geef uw eigen mening over Jaloezieen-discount.nl en laat een beoordeling achter.

 SlechtMatigVoldoendeGoedZeer goed
Prijs
Kwaliteit
Naam
Woonplaats
E-mailadres
Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd op de website.
Titel
Omschrijving
 
Plaatsen

Geplaatste beoordelingen

11-04-2024
Van der Linde (Stiens)
Prijs:
Kwaliteit:

Screen voor keukenraam
Het door mij bestelde screen zit inmiddels gemonteerd op de muur.
Het bestelproces was eenduidig, de levering snel, de verpakking zorgvuldig
en de montage-instructies duidelijk. Het geheel oogt netjes en ziet er
kwalitatief goed uit. Ben dik tevreden over dit produkt.

11-04-2024
Henk Breuer (Noordwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Is inmiddels het tweede zonnescherm dat ik bij dit bedrijf besteld heb. Had problemen met de handzender goed gekoppeld te krijgen. Telefonisch is dit uitstekend opgelost.

04-04-2024
Albert (Haarlem)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonwering
Zeer mooi maten goed

28-03-2024
Lei J,W. Hendrix (Horn)
Prijs:
Kwaliteit:

Buiten zonwering
Bstelling, mail contact en afleverdatum zeer goed.

27-03-2024
Frank (Nelissen)
Prijs:
Kwaliteit:

Veranda
Super blij mee netjes gemaakt de mannen netjes en vriendelijk 👌👌

25-03-2024
Rick (Naaldwijk)
Prijs:
Kwaliteit:

Zonnescherm
Snel geleverd
Hoop dat hij snel hangt

25-03-2024
Willy (Houwaart)
Prijs:
Kwaliteit:

Levering rolluiken
Beste, We hebben de ontbrekende oprollers vandaag in goede orde ontvangen,na het plaatsen zullen we een paar foto's naar jullie zenden. Voor het ogenblik is de levering compleet, en we verwachten ze te plaatsen eind deze week.
Bedankt.
Met vriendelijk groeten
Willy

18-03-2024
Armand (Maastricht)
Prijs:
Kwaliteit:

Rits Screen besteld
Omdat ik ook al eerder rolluiken gekocht had via JVS en deze toen had laten plaatsen nu de gok genomen om een Rits Screen te bestellen (gunstige prijsstelling).
Deze vrij eenvoudig geheel zelf kunnen plaatsen.
Problemen met het elektrisch aansluiten (ik wist niet welke kleur de Nuldraad moest zijn) keurig telefonisch kunnen oplossen omdat dit bedrijf ook telefonisch goed bereikbaar is en ook goede aftersales aanbiedt.

14-03-2024
Brentjens (Montfort)
Prijs:
Kwaliteit:

Solar rolluiken
7 rolluiken besteld goeden kwaliteit en levering volgens afspraak. Benieuwd hoe de motoren zich houden. 1 hangt op het noorden dus weinig tot geen directe straling van de zon.

13-03-2024
E.A.Sens (Spijkenisse)
Prijs:
Kwaliteit:

Rolluik
Zeer tevreden netjes en goedkwaliteit zeer tevreden over levering goede verpakking van produkt

Op zoek naar jaloezieën, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jaloezieen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden