Home > Jaloezieen blog > Transformeer uw huis met jaloezieën

Transformeer uw huis met jaloezieën

‘Welke jaloezieën passen in mijn interieur?’
Dit is een vraag die door veel mensen gesteld wordt wanneer ze zoeken voor jaloezieën. Er is ook veel keus uit merken, maten, kleuren en materialen. Dus wat is het antwoord op deze vraag? Dat is iets waar u zelf achter moet komen, maar wij kunnen u natuurlijk wel een handje helpen door u extra informatie te geven over dit product.

Wat is een jaloezie?


Een jaloezie is een binnenzonwering die u op de muur of tegen het plafond kunt monteren. Op deze manier uw binnenzonwering monteren biedt meer privacy in de gewenste kamer maar natuurlijk houdt het ook zonlicht buiten. U kunt de jaloezie in verschillende standen zetten en zo de doorkijk en de hoeveelheid licht die naar binnen komt veranderen. Hoe breder de lamel, hoe meer licht er binnen kan komen. De jaloezieën zijn gemaakt van aluminium of van hout en de verschillende materialen zorgen allebei voor een compleet andere look in uw kamer.

Opties voor uw jaloezieën


Natuurlijk staat u voor een aantal keuzes bij het samenstellen van uw jaloezieën. Zo heeft u zoals hier boven beschreven keuze uit houten en aluminium jaloezieën, na deze keuze moet er ook een kleur en de breedte van de lamellen vastgesteld worden. Als dat allemaal duidelijk is kunt u kiezen voor de bedieningswijze en het ophangsysteem. Na al deze keuzes bent u klaar met het samenstellen van uw jaloezieën en kunt u de jaloezieën gaan bestellen.


Wilt u alle mogelijkheden bekijken? Ga dan naar:

Houten jaloezieën op maat


Nog een voordeel van bestellen bij jaloezieen-discount.nl is het bestellen van uw jaloezieën op maat tegen bodemprijzen! Zo heeft u voor al uw raampartijen geschikte houten of aluminium jaloezieën op maat. En kunt u voor een aantrekkelijke prijs uw hele kamer of woning voorzien!
Wilt u zelf uw jaloezieën opmeten? Dan raden wij aan om door ons stappenplan te gaan of u laat een van onze dealers langskomen om in te meten.

Onderhoud van de jaloezieën


Om de levensduur van uw jaloezieën te verbeteren is regelmatig onderhoud nodig. Maar hoe maakt u houten jaloezieën schoon? Heel simpel: Stof alle lamellen af met een zacht doekje aan beide kanten. Als u dan echt vlekken ziet zitten kunt u ervoor kiezen om met een licht vochtige doek de vlekken te verwijderen. Zorg er alleen voor dan de lamellen niet te nat worden en gebruik geen schoonmaakmiddel. Na het verwijderen van de vlekken raden wij ook aan om de lamellen met een doek droog te maken om zo beschadigingen te voorkomen.

Let op: Bij gebruik van te veel water kunnen uw houten jaloezieën kromtrekken

Voor aluminium jaloezieën gelden eigenlijk dezelfde stappen voor het schoonmaken van de jaloezie. Hier hoeft u zich alleen minder zorgen te maken dat de lamellen beschadigen door het gebruik van te veel water.

Meer informatie?


Bent u na het lezen van deze tekst geïnteresseerd in onze jaloezieën? Meet dan het raam op waar u ze gaat ophangen, vul de afmetingen in op de website en bestel uw favoriete jaloezie!

Wilt u toch meer informatie? Klik dan hier beneden voor meer informatie.

Niks missen


Bent u meer te weten gekomen over jaloezieën na het lezen van de tekst, maar zou u nog meer over JVS Zonwering en onze producten willen weten? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief net als 10.000 anderen, of volg ons op een van onze social media kanalen. Zo weet u zeker dat u niks meer mist van JVS Zonwering.

Op zoek naar jaloezieën, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jaloezieen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden