Aluminium Jaloezieën

Wat zijn de kenmerken?

Aluminium Jaloezieën - Wat zijn de kenmerken?
Home > Informatie > Aluminium Jaloezieën

Productinformatie

Aluminium jaloezieën zijn bij uitstek geschikt als u een zo makkelijk mogelijk product wilt, met daarbij een moderne strakke uitstraling. Onderstaand gaan we in op de verschillende unieke kenmerken van de aluminium jaloezieën.

Lamellen

De lamellen van onze aluminum jaloezieën zijn van extra hoge kwaliteit, lichtgewicht en gemakkelijk schoon te houden. Ze worden daarnaast standaard voorzien van een hoogwaardige coating van 21 micron. Deze speciale coating zorgt ervoor dat u nog langer kunt genieten van uw jaloezieën zonder kleurverschillen of beschadigingen.

Lamelkleuren & lamelstructuren

Er zijn verschillende kleuren mogelijk, met of zonder zichtbare aluminium structuur. Daarnaast kunnen alleen onze aluminium jaloezieën voorzien worden van geperforeerde lamellen. Dit heeft als voordeel dat u de jaloezie geheel gesloten kunt houden tegen de zon of voor extra privacy, maar toch zelf naar buiten kunt blijven kijken. Daarentegen kunnen voorbijgangers niet naar binnenkijken. Bij onze uitgebreide productconfigurator kunt u een keuze maken uit alle onderstaande kleuren en structuren.

Lamelbreedtes

U kunt binnen ons assortiment aluminium jaloezieën een keuze maken uit verschillende vaste lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm & 50 mm. Welke breedte u het beste kunt kiezen is afhankelijk van de grote van uw raam en uiteraard ook van uw wensen. Bij de productdetails van iedere jaloezie vindt u de leverbare afmetingen; over het algemeen geldt dat hoe smaller de lamellen, hoe kleiner de totale breedte van de jaloezie is.

Lamelbevestigingen

De aluminium lamellen met een breedte tot en met 25 mm worden bevestigd middels een ladderkoord. Aluminium lamellen met een breedte vanaf 50 mm kunnen ook voorzien worden van een luxe ladderband in plaats van een ladderkoord. De ladderbanden zijn leverbaar in verschillende kleuren, zodat deze precies aansluit bij uw ideale jaloezie.

Jaloezie uitvoeringen

Er zijn 2 soorten jaloezie uitvoeringen, deze zijn afhankelijk van de lamelbreedtes.

1. Standaard uitvoering

De bediening van deze uitvoering bestaat uit een tuimelstang en een koord voor op- en neerhalen van de lamellen. Standaard geleverd bij aluminum jaloezieën met een breedte tot en met 25 mm. De lamellen zijn bevestigd middels een ladderkoord.

Bedieningszijde

Bij de bedieningszijde kan gekozen worden om de tuimelstang aan de andere kant van het koord te plaatsen. Daarnaast bestaat uiteraard ook de keuze om beiden bedieningsmogelijkheden aan één zijde van de jaloezie te houden.

Specificaties Bovenbak
MateriaalAluminium
KleurenGelijk aan lamelkleur
BedieningszijdeLinks, rechts of beiden

2. Monocommando uitvoering

Het tuimelen van de lamellen en het op- en neerhalen van de lamellen gaat middels 4 bedieningskoorden. Het hoogwaardige ingebouwde mechanisme zorgt ervoor dat de jaloezie altijd precies doet wat hij moet doen. De lamelbevestiging bestaat optioneel uit en luxe ladderband in plaats van een ladderkoord. Dit type uitvoering wordt geleverd bij lamelbreedtes vanaf 50 mm.

Bedieningszijde

De bedieningsmogelijkheden kunnen slechts gezamenlijk van kant gewisseld worden en niet individueel zoals bij de standaard jaloezie uitvoering.

Specificaties Bovenbak
MateriaalAluminum
KleurenGelijk aan lamelkleur
BedieningszijdeAlle bediening links of rechts

Ophangsystemen

Alle aluminum jaloezieën worden geleverd met een plafondmontage of muurmontage systeem. U staat hierin vrij uw eigen keuze te maken.

Levertijd

Afhankelijk van de drukte bij de fabrikant, worden uw jaloezieën binnen 2 tot 4 weken geleverd. Wanneer het voorkomt dat een bepaalde kleur van de lamellen niet meer uit voorraad leverbaar is, wordt u uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte gebracht.

Garantie

Wij geven uiteraard een garantie op alle aluminum jaloezieën. Dit is een garantieperiode van 1 jaar bij normaal gebruik.

Uitgezonderd van garantie zijn:
Meetfouten, foute kleurkeuze door de klant, normale (materiaalafhankelijke) slijtage, Krimp, verkleuring, lichte kleurafwijking van het staal, schade als gevolg van foutieve montage, montage op ongeschikte ondergrond en/of oneigenlijk gebruik in ongeschikte ruimten. (Voor alle producten geldt dat ze niet geschikt zijn voor gebruik in vochtige ruimten zoals bijvoorbeeld de badkamer, tenzij nadrukkelijk anders aangegeven.) Ook wordt er geen garantie verleent op vlekken welke voortkomen uit schrobben, condenswater, reinigingsmiddelen of insecten. Aluminium jaloezieën welke buitenshuis zijn geplaatst, zijn eveneens uitgesloten van garantie.

Alle specificaties
MateriaalAluminium
Breedte per lamel16 / 25 / 50 mm
Jaloezie breedte* (min - max)Vanaf 300 mm t/m 3300 mm
Jaloezie hoogte* (min - max)Vanaf 300 mm t/m 3800 mm
Aantal kleuren (totaal)27
LamelstructuurEgaal & geperforeerd
Ladderband / Ladderkoord*Beiden
Tuimelstang / Tuimelkoord*Beiden
Wand- / PlafondmontageBeiden
Levertijd10 á 20 werkdagen
Garantie2 jaar

* Afhankelijk van de lamelbreedte. Exacte specificaties zijn onder het kopje informatie bij het speciefieke product terug te vinden.

Op zoek naar jaloezieën, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jaloezieen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2024 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden