Over ons

Wie is JVS Zonwering en waar staan wij voor?

Over ons - Wie is JVS Zonwering en waar staan wij voor?
Home > Over ons

Wie is JVS Zonwering, welke producten en diensten bieden wij aan en wat is het bestaansrecht van JVS Zonwering, dit en meer vindt u terug op deze pagina.

Zonwering voor een scherpe prijs daar staat JVS Zonwering voor. Bent u op zoek naar rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda’s, rolpoorten of een ander soort zonwering of wellicht boomstamtafels, garagedeuren en PVC en laminaat vloeren? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres! Wij staan graag voor u klaar!

Een jong en dynamisch bedrijf

JVS Zonwering is een jong en dynamisch bedrijf en bestaat sinds 2009. Wij leveren allerlei hoogwaardige en kwalitatieve zonweringsproducten voor de laagste prijzen en we doen dit voor de Nederlandse en Belgische consument.

Daarom JVS Zonwering!

Ons bestaansrecht danken wij aan het volgende:

  • Kwalitatieve zonweringsproducten en accessoires tegen de laagste internetprijzen.
  • Enorm veel tevreden klanten; meer dan 8000+ beoordelingen.
  • Samenwerking met dealers voor het inmeten en monteren van producten in Nederland.
  • Bezorging door Nederland en België (postcodes 1000 t/m 5099 en 7000 t/m 9999) voor een zeer schappelijke prijs.
  • Grote showroom; 6 dagen per week open.
  • Een groot assortiment aan binnen- en buitenzonwering en accessoires voor uw woning.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten maar heeft u nog een vraag? Het JVS support team staat 6 dagen per week voor u klaar! Neem vrijblijvend digitaal of telefonisch contact met ons op via:

Bezoek onze showroom

In onze showroom hebben wij de mogelijkheid om producten aan u te demonstreren. Wij voorzien u van deskundig advies en zo bent u er van verzekerd dat wij u de beste producten tegen de laagste prijs bieden!

Prijzen en verzendkosten

Bij het samenstellen van deze website hebben wij de grootst mogelijke zorgvuldigheid nagestreefd. Voor eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die afkomstig is van onze website, sluiten wij iedere aansprakelijkheid uit, ontstaan door onjuistheden, onvolledigheden of onduidelijkheden. Getoonde afbeeldingen kunnen in kleur, model of maat afwijken. Prijswijzigingen voorbehouden.

Werken bij JVS Zonwering?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega's om ons team te versterken. Lijkt je het wat om voor JVS Zonwering te werken? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

Bekijk openstaande vacatures

Stel hier online uw vraag

Uw naam
Uw e-mail
Uw vraag/opmerking
 
Verzenden
Op zoek naar jaloezie├źn, binnenzonwering, rolluiken, terrasoverkappingen, screens, veranda's, rolpoorten of een ander type zonwering? Dan bent u bij JVS Zonwering aan het goede adres!
Contact
JVS Zonwering BV
De Heinen 22
5371 MJ Ravenstein (Nederland)
(mogelijk in navigatie: Huisseling)
 
Telefoon:
+31 (0) 486 850 119
(voorkeur via e-mail)
Website:
www.jaloezieen-discount.nl
E-Mail:
Copyright © 2023 JVS Zonwering - Alle rechten voorbehouden